Forum TP-Link Indonesia
February 26, 2017, 03:43:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: TP-Link TP-SL528E Jetstream series  (Read 3673 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
melmel
Forum Moderator
Junior
*****

Reputation +0/-0
Offline Offline

Posts: 32


::::: simple girl to hard network ::::::


« on: July 18, 2011, 09:54:11 PM »


FITUR
    -Link aggregation (LACP) increases aggregated bandwidth, optimizing the transport of business critical data
     -IEEE 802.1s Multiple Spanning Tree, provides high link availability in multiple VLAN environments.
-Support IEEE 802.1d/w Spanning Tree (STP/RSTP)
-IGMP snooping allows the forwarding of multicast packets such as streaming audio and video, without increasing network broadcast congestion.
-Non-blocking Layer 2 Switching Capacity
-GVRP (GARP VLAN Registration Protocol) allows automatic learning and dynamic assignment of VLANs
-Supports 4K active VLAN groups and 4K VLAN IDs
-Q-in-Q increases the network scalability by providing a hierarchical structure
-Supports 802.1P, Class of Service (CoS) with 4 priority queues per port
-Rate limiting confines the traffic flow accurately according to the preset value
-Supports multiple industry standard user authentication methods such as 802.1x, RADIUS Authentication, Supports 512 IP-MAC-Port-VID Binding entries
-IP Source Guard prevents IP spoofing attacks such as DoS
-Port Security enhances the security of all ports
-L2/L3/L4 Access Control Lists restrict untrusted access to the protected resource
-Virtual stackable provides high scalability and easy Single-IP-Management
-Supports Telnet, Cisco like CLI, SNMP v1/v2/v3, RMON and web access
-Supports SSL and SSH encryptions
-Port Mirroring enables monitoring selected ingress/egress traffic


i like it black hardware  Cheesy

« Last Edit: July 18, 2011, 10:04:06 PM by melmel »
Logged

JUST CALL ME HUNHUN
adhielesmana
Forum Moderator
Member
*****

Reputation +0/-0
Offline Offline

Posts: 90


Adhielesmana


WWW
« Reply #1 on: July 19, 2011, 08:55:48 AM »

wah keren yak. besuk swicth hub tempelink ku juga ku cat item ach biar keren.. Cheesy
Logged

melmel
Forum Moderator
Junior
*****

Reputation +0/-0
Offline Offline

Posts: 32


::::: simple girl to hard network ::::::


« Reply #2 on: July 19, 2011, 10:37:09 AM »

wah keren yak. besuk swicth hub tempelink ku juga ku cat item ach biar keren.. Cheesy

huahaha

lek di cat item iso jadi manageable ... eke tuku cat item ae buat cat semua switch  Cheesy
Logged

JUST CALL ME HUNHUN
wonkbloon
Newbie
*

Reputation +0/-0
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #3 on: February 17, 2015, 08:50:30 PM »



Maav agan2 skalian, please dibantu konfigurasi buat dial-up pppoe di mikrotik, topologinya sbb:

10 Modem (bridge) -------- TL-SG3216 ---------- Router ---------- Clients

Sudah trial begini :
- switch port 1-10 vlan 10,20,...100
- switchport 15 trunk ke router

Mohon dikoreksi dan dibantu... Sad
Logged
adhielesmana
Forum Moderator
Member
*****

Reputation +0/-0
Offline Offline

Posts: 90


Adhielesmana


WWW
« Reply #4 on: February 20, 2015, 09:23:57 AM »

dah betol ini, tinggal di router dibikin vlan ke arah trunk yg vlan id nya sama, nti tinggal di dial pppoe nya tiap vlan
Logged

wonkbloon
Newbie
*

Reputation +0/-0
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #5 on: February 20, 2015, 10:42:28 AM »

dah betol ini, tinggal di router dibikin vlan ke arah trunk yg vlan id nya sama, nti tinggal di dial pppoe nya tiap vlan

Thanks Mas Adhie atas petunjuknya
Logged
wonkbloon
Newbie
*

Reputation +0/-0
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #6 on: February 24, 2015, 07:15:52 PM »

dah betol ini, tinggal di router dibikin vlan ke arah trunk yg vlan id nya sama, nti tinggal di dial pppoe nya tiap vlan

Masih belum berhasil , Mas Adhie, kenapa yah, saya sudah coba port isolation ke port trunk, tp masih gagal (connected - disconneted mulu   Sad , saya coba assign ip di modem dan di router pun sama hasilnya), dimana kekurangannya yah , semoga Mas Adhie sudi membantu memberi petunjuk lain..... 
Logged
adhielesmana
Forum Moderator
Member
*****

Reputation +0/-0
Offline Offline

Posts: 90


Adhielesmana


WWW
« Reply #7 on: February 26, 2015, 10:57:38 AM »

hmm, gimana ya.. masalahnya aku jg blm pernah nyeting jetstream, biasanya pake mikrotik rb260GS Cheesy tinggal di trunk aja trus di router dibuat vlan sesuai id nya di switch,
Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

adv banner forumtplink!
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!